Over Lijkzang

Hoi, welkom bij Lijkzang. Leuk dat je ons gevonden hebt!

Lijkzang is een no-budget zombiefilm. Een project wat er om draait zonder geld een kick-ass film neer te zetten in de zomer van 2013. We draaien met, op, door de inzet van een geweldige groep vrijwilligers, en dat gaat eigenlijk heel goed. Sterker nog, het gaat beter dan we ooit hadden durven dromen.

We gaan 8 mei om 17:30 in Premiere in ’t Hoogt, mail dezombiefilm at gmail . com voor kaartjes! Voor meer informatie, persaanvragen of ‘overige zaken’ kan je ons bereiken via facebook of dezombiefilm at gmail .  com!

In de tussentijd, laat me het verhaal even kort samenvatten: 

“Wat het leukste feestje van hun leven had moeten zijn, lijkt het laatste feestje van hun leven te worden. Terwijl vier vrienden op weg zijn naar de Gay Pride breekt de zombie-apocalyps uit – met dodelijk hilarische gevolgen. Tegelijkertijd speelt zich in een landhuis in het bos een romance af die het einde van de wereld kan betekenen…

Deze no-budget film mixt humor, een best aardig plot en heel veel goedkoop avontuur – eigenlijk alle gratis ingrediënten die we konden vinden – tot “Lijkzang” – dé eerste de beste Nederlandse vrijwilligersfilm over dood, liefde en alles wat daartussen zit.”

Bij vragen, interesse of overige dingen: We horen graag van je!

liefs,
Maan namens Team Lijkzang!