Het grime-team

De dames die iedereen bijna magisch transformeren tot lijken. Uhm, zombies.

Romy is tijdens de film hoofd grime. In haar 'oh zo normale leven' is ze gediplomeerd grimeur, bij films, fotoshoots en theater shows. Romy kan lekker druk maar ook heel lief zijn.
Romy is tijdens de film hoofd grime. In haar ‘oh zo normale leven’ is ze gediplomeerd grimeur, bij films, fotoshoots en theater shows. Romy kan lekker druk maar ook heel lief zijn. Zie ook http://www.romywittmer.nl/.
Annebelle werkt tijdens Lijkzang mee aan de grime, maar doet in het dagelijkse leven een opleiding aan de Event Academie te Utrecht. Daarbuiten denkt ze na over hoe de wereld te verbeteren, en verafschuwt ze nasi.
Annebelle werkt tijdens Lijkzang mee aan de grime, maar doet in het dagelijkse leven een opleiding aan de Event Academie te Utrecht. Daarbuiten denkt ze na over hoe de wereld te verbeteren, en verafschuwt ze nasi.
Rosanne
Rosanne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Claudia
Claudia
Shannon
Shannon