Het schrijfteam

Het schrijfteam, onder leiding van de Amerikaanse Daniel, zorgde voor het script. Samen met Evelien, Bram en Jesse werkten ze dit verder uit en Evelien vertaalde het script naar het Nederlands.
Met voortdurende dank een introductie:

Daniel
Daniel wrote the original story for the film and worked closely with the screenwriter on its adaptation for the Dutch script. He is also the production designer. Outside Lijkzang, he works as a freelance artist and writer. He dreams about seeing and contributing to a moment when art and science overcome economics and politics in our world. “I have the most fun plotting and working toward realizing that dream.
IMG_4164
Evelien is afstuderend filmjournalist en schreef mee aan het filmscript voor Lijkzang. Tijdens de auditierondes deed ze spontaan auditie voor de rol van Sam, wat, tot haar eigen verbazing, succesvol uitpakte. In haar vrije tijd kijkt Evelien een ongezonde hoeveelheid tv-series, en heeft ze een lichtelijke obsessie voor Nathan Fillion.
Bram
Bram werkte met Daniel, Evelien en Jesse aan het script en is inmiddels bezig met het herderen van de filmcrew schaapjes en wapen/props-ontwerp (saampjes met Don). In het dagelijks leven is hij goud- en zilversmid. ‘S nachts hangt hij voor de lol af en toe de Dj uit in de Schoonhovense achterbuurten.
Jesse
Hij is Jesse; een filosofie-student, muzikant en theater-enthousiasteling met slechte smaak. Voor Lijkzang is hij regisseur, Hoofd Acteurs en Hoofd Muziek. Ik ben een hydra, want: veel hoofden.