About Us

Lang, lang geleden had een groep vrienden het idee een zombiefilm te gaan maken, zoals volgens mij alle vriendengroepen dat idee op een zeker moment hebben. Het probleem was echter dat dit idee bleef hangen bij een van de meisjes genaamd Maan. Toen jaren later laat op de avond dit idee weer boven kwam drijven, was Jesse meteen enthousiast. Eva deed een duit in het zakje door de wilde plannen praktisch haalbaar te maken, et voila!

We besloten een vrijwillige zombiefilm te maken, no-budget, helemaal gerealiseerd door de inzet van vrijwilligers. En warempel, er bleek animo voor. Na het verschijnen van onze waardeloze geweldige teaser kregen we aanmeldingen, vormde zich een groep geweldige Zombie Originals die zich met hart en nieren inzetten voor de overleden zaak. Inmiddels (april 2014) hebben we het project succesvoller afgerond dan we ooit hadden durven dromen. In vijf draaidagen schoten we met een groep geweldige mensen een film die voor ons allen inmiddels legendarisch is. De trailer is inmiddels uit, en op 8 mei gaat ‘ie in premiere: Lijkzang – ons bewijs dat je met heel veel mensen en heel weinig geld toch heel veel kan bereiken.

Wil je op de hoogte blijven van alle vorderingen? Check dan vooral de facebookpagina!

Liefs,

Maan, Eva en Jesse

735484_684567968248230_1698822759_o